Forum Forum Pucharu Śledzia Strona Główna Forum Pucharu Śledzia
Rozgrywki pucharowe HT

POMOCPOMOC   FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja 
 ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Debata Kaczyński : Tusk
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Pucharu Śledzia Strona Główna -> Wszystkie Tematy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
serdi

PostWysłany: Pią Paź 12, 2007 20:31    Temat postu: Debata Kaczyński : Tusk Odpowiedz z cytatem

Nokaut w trzech rundach,
Kaczyński dwa razy na deskach,
Szczerze mówiąc zupełnie sie nie spodziewałem,
ale jestem mile rozczarowany...

Zaznaczam że nie jestem zwolennikiem PO,
ale na dzień dzisiejszy,
uważam, że to najlepsze rozwiązanie dla Polski...

Mają mój kredyt zaufania... Wink
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Reklama

Wysłany: Pią Paź 12, 2007 20:31    Temat postu:

Powrót do góry
kania

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 08:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jaki nokaut - Serdi nie przesadzaj Idea

Tusk mnie zaskakuje jednym - krytykuje pierdoleniec a nie przedstawia konkretnych rozwiązań cyt.: "żeby Polacy wrócili z Irlandii trzeba w Polsce zrobić Irlandie" .
Ale mi kurwa bystry się znalazł - niech powie jak a nie pierdoli trzy po trzy Twisted Evil
PO-PIS nie powstał tylko i wyłącznie przez chore ambicje Tuska (Rokita chciał
i ktoś musiał odejść) a teraz pieprzony dupek krytykuje w rządzie Lepera i innych a z kim do chuja miał rządzić PiS Question
Nie powiesz mi Serdi, że w rządzie mniejszościowym bo będziesz śmieszny.
Leper i Giertych to porażka i dlatego wcześniejsze wybory Idea
Tusk wygrał w ilości ataków ale merytorycznie jest katastrofalny Idea
Ale co tam PO przegra - Tusk odejdzie w zapomnienie.
Ale będę miał ubaw Very Happy
Powrót do góry
pyton

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 09:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to chyba Kania inną debatę widziałeś albo już Ci wodę z mózgu chłopaki zrobili.

Kaczor przegrał z kretesem i to nie tylko w naszej opinii ale w opinii większości obserwatorów i ekspertów.

A obiecanki Kaczora te same, które opowiadał 2 lata temu (i nic przez nie nie zrobił) to strasznie merytoryczne były.
Powrót do góry
kania

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 10:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pyton napisał:
to chyba Kania inną debatę widziałeś albo już Ci wodę z mózgu chłopaki zrobili.

Kaczor przegrał z kretesem i to nie tylko w naszej opinii ale w opinii większości obserwatorów i ekspertów

Pyton chodzi mi o to, że w tej debacie nie ma zwycięzcy. Łatwo jest być w opozycji i pierdolić farmazony, myślisz, że jak PO byłaby u władzy to:
- zbudowano by autostrady?
- zbudowano by tysiące osiedli mieszkaniowych?
- ludzie nie wyjechali by na zachód? (PO dałoby po 4.000 koła podwyżki)
Laughing
Kurwa Pyton przecież to śmieszne i żałosne.
Kaczyński debatę przegrał "nie swoim" defensywnym stylem ale...........
na 100% Tusk jej nie wygrał Exclamation

Gdyby Tusk porządził ze 2 lata to byśmy się przekonali co z niego za 'magik".
Tylko powstaje zasadnicze pytanie czemu nasi rodacy nie chcieli go na Premiera, a potem na Prezydenta Question Laughing Laughing Laughing

PO po raz drugi przegra przez Tuska, wróci front Rokity i powstanie PO-PIS. A Tusk ................................... by by kamikadze Cool
Powrót do góry
pyton

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 17:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kania napisał:

Pyton chodzi mi o to, że w tej debacie nie ma zwycięzcy. Łatwo jest być w opozycji i pierdolić farmazony, myślisz, że jak PO byłaby u władzy to:
- zbudowano by autostrady?
- zbudowano by tysiące osiedli mieszkaniowych?
- ludzie nie wyjechali by na zachód? (PO dałoby po 4.000 koła podwyżki)

Nie wcale nie myślę, że to by zrobili ale w przeciwieństwie do zakłamania i obłudy aktualnie nam panującego Jarosława oni tego przecież nie obiecywali. To nie PO obiecywało 3 mln. mieszkań, tysiące km autostrad i mityczny program "tanie państwo" Laughing . A przy okazji skoro się szasta hasłem "Zasady Zobowiązują' to należałoby się z niego wywiązywać i nie robić sobie z gęby cholewy. To mnie właśnie najbardziej razi kłamstwo i obłuda.
A w woli wyjaśnienia nie jestem spazmatycznym wyznawcą Donalda, tylko próbuje rozliczyć aktualną władzę z 2 lat rządzenia bo to oni przez te 2 lata ciągnęli za wszystkie sznurki (no może prawie wszystkie). Oni rządzili i oni ponoszą za to odpowiedzialność!

Zresztą miałem wcale nie zabierać głosu w dyskusji politycznej bo na forum nie da się logicznie i rzeczowo porozmawiać o czym nie raz już się przekonałem.
Powrót do góry
kania

PostWysłany: Sob Paź 13, 2007 18:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pyton napisał:
Nie wcale nie myślę, że to by zrobili ale w przeciwieństwie do zakłamania i obłudy aktualnie nam panującego Jarosława oni tego przecież nie obiecywali. To nie PO obiecywało 3 mln. mieszkań, tysiące km autostrad i mityczny program "tanie państwo" Laughing . A przy okazji skoro się szasta hasłem "Zasady Zobowiązują' to należałoby się z niego wywiązywać i nie robić sobie z gęby cholewy. To mnie właśnie najbardziej razi kłamstwo i obłuda.
A w woli wyjaśnienia nie jestem spazmatycznym wyznawcą Donalda, tylko próbuje rozliczyć aktualną władzę z 2 lat rządzenia bo to oni przez te 2 lata ciągnęli za wszystkie sznurki (no może prawie wszystkie). Oni rządzili i oni ponoszą za to odpowiedzialność!

Tu masz rację PO nie obiecywało - w zasadzie nic nie robiło Confused
A sarkastycznie można by rzec - obietnice były na 4 lata a nie na 2 Idea
Laughing Laughing Laughing
Powrót do góry
dziekan

PostWysłany: Nie Paź 14, 2007 19:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kaczyński na dechach az miło.Kania.Dlaczego nie skrytykujesz rzadów PIs-u.Przecież tak sie mocno pogubili że swoich ludzi na koniec do pudła wsadzali.To przecież kaczyńscy ich mianowali na stanowiska.Zapewniali ze lepszy juz niema.BUCHA,CHA,CHA.... Laughing na platformę bedę głosował przynajmniej bedziemy miec drugą irlandię Shocked Laughing Very Happy
Powrót do góry
kania

PostWysłany: Sro Paź 17, 2007 08:46    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekan napisał:
na platformę bedę głosował przynajmniej bedziemy miec drugą irlandię Shocked Laughing Very Happy

jeszcze jedno tak beznadziejnie głupie zdanie i Emil zmienię o tobie zdanie Wink
Powrót do góry
dziekan

PostWysłany: Nie Paź 21, 2007 08:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Irlandię z usmiechem przyjmuję bo przecież jej nie będzie,ale może takiego zamieszania w polityce też... Rolling Eyes
Powrót do góry
kania

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 13:13    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

dziekan napisał:
Irlandię z usmiechem przyjmuję bo przecież jej nie będzie,ale może takiego zamieszania w polityce też... Rolling Eyes

mniej oszołomów = większy spokój Rolling Eyes
Powrót do góry
serdi

PostWysłany: Wto Paź 23, 2007 18:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

pożyjemy zobaczymy,
osobiście uważam że może być tylko lepiej,
najważniejsze że nie będzie dzielenia Polaków na lepszych i gorszych...
Powrót do góry
kania

PostWysłany: Sro Paź 24, 2007 16:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

serdi napisał:
najważniejsze że nie będzie dzielenia Polaków na lepszych i gorszych...

albo Serdi nie znasz zasad PO albo byłeś niewyspany jak to pisałeś Confused
Powrót do góry
weyard

PostWysłany: Pon Paź 18, 2021 22:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ147.6BettExamUSSRMariGoinDaviBlacremiPeteClauDekoRollArthMotoOlivDormStorHifiGeorJackRobe
IntrWorkMetaAlleSpacBlueDaviNoraBarbFrizPartHadaChaiAsiaSpacONLYRhapWillJohnOrieGrooBaluGill
RobeKaneSpidLittFlowJoacLegeGlobXIIIWindMeinMaurSpikXVIIJohnSimoJohnNikiYourGregBeneConcMond
EuroMarcOrbiAlfrAdamPaliELEGHolmAdagEnjoKounMeieELEGGospArtsRobiEsteMumiFuxiFuxiBeliZoneFuxi
ArtsFranRSapBackZoneZoneJohnZoneZoneNoriZoneZoneZoneZoneZoneXVIIKingZoneZoneNokiReshZoneZone
ZoneLondDecoSilvPlewMiamClimHANSBookMartDaviWindFounPerlOlmeLabaDuraSQuiMystAlpiBattAyurScan
BearHellEducBrunRobeUndeBakuAlleWindAkquLEGOBrauBoscBlacPerfCaprGeniPathOZONConcXVIIRamewast
GoldUyedXVIIKeesStepAcadXVIIXVIIBethXXXVChamLoveDonaChriJennCoraArchNintwwwiSpyrremiHowaToda
PockDellDaviHubeMetaButtMuchJeweEuroEdgaLegeDaviTamaSMBAXIIIbonuMicrBillDragInhaAlanSilvSilv
SilvDeepWindBranGezaWelcSixuGeneLLACBailXVIIMissWhittuchkasPascDmit
Powrót do góry
weyard

PostWysłany: Czw Lis 04, 2021 22:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

audiobookkeeper.rucottagenet.rueyesvision.rueyesvisions.comfactoringfee.rufilmzones.rugadwall.rugaffertape.rugageboard.rugagrule.rugallduct.rugalvanometric.rugangforeman.rugangwayplatform.rugarbagechute.rugardeningleave.rugascautery.rugashbucket.rugasreturn.rugatedsweep.rugaugemodel.rugaussianfilter.rugearpitchdiameter.ru
geartreating.rugeneralizedanalysis.rugeneralprovisions.rugeophysicalprobe.rugeriatricnurse.rugetintoaflap.rugetthebounce.ruhabeascorpus.ruhabituate.ruhackedbolt.ruhackworker.ruhadronicannihilation.ruhaemagglutinin.ruhailsquall.ruhairysphere.ruhalforderfringe.ruhalfsiblings.ruhallofresidence.ruhaltstate.ruhandcoding.ruhandportedhead.ruhandradar.ruhandsfreetelephone.ru
hangonpart.ruhaphazardwinding.ruhardalloyteeth.ruhardasiron.ruhardenedconcrete.ruharmonicinteraction.ruhartlaubgoose.ruhatchholddown.ruhaveafinetime.ruhazardousatmosphere.ruheadregulator.ruheartofgold.ruheatageingresistance.ruheatinggas.ruheavydutymetalcutting.rujacketedwall.rujapanesecedar.rujibtypecrane.rujobabandonment.rujobstress.rujogformation.rujointcapsule.rujointsealingmaterial.ru
journallubricator.rujuicecatcher.rujunctionofchannels.rujusticiablehomicide.rujuxtapositiontwin.rukaposidisease.rukeepagoodoffing.rukeepsmthinhand.rukentishglory.rukerbweight.rukerrrotation.rukeymanassurance.rukeyserum.rukickplate.rukillthefattedcalf.rukilowattsecond.rukingweakfish.rukinozones.rukleinbottle.rukneejoint.ruknifesethouse.ruknockonatom.ruknowledgestate.ru
kondoferromagnet.rulabeledgraph.rulaborracket.rulabourearnings.rulabourleasing.rulaburnumtree.rulacingcourse.rulacrimalpoint.rulactogenicfactor.rulacunarycoefficient.ruladletreatediron.rulaggingload.rulaissezaller.rulambdatransition.rulaminatedmaterial.rulammasshoot.rulamphouse.rulancecorporal.rulancingdie.rulandingdoor.rulandmarksensor.rulandreform.rulanduseratio.ru
languagelaboratory.ruсайтlasercalibration.rulaserlens.rulaserpulse.rulaterevent.rulatrinesergeant.rulayabout.ruleadcoating.ruleadingfirm.rulearningcurve.ruleaveword.rumachinesensible.rumagneticequator.rumagnetotelluricfield.rumailinghouse.rumajorconcern.rumammasdarling.rumanagerialstaff.rumanipulatinghand.rumanualchoke.rumedinfobooks.rump3lists.ru
nameresolution.runaphtheneseries.runarrowmouthed.runationalcensus.runaturalfunctor.runavelseed.runeatplaster.runecroticcaries.runegativefibration.runeighbouringrights.ruobjectmodule.ruobservationballoon.ruobstructivepatent.ruoceanmining.ruoctupolephonon.ruofflinesystem.ruoffsetholder.ruolibanumresinoid.ruonesticket.rupackedspheres.rupagingterminal.rupalatinebones.rupalmberry.ru
papercoating.ruparaconvexgroup.ruparasolmonoplane.ruparkingbrake.rupartfamily.rupartialmajorant.ruquadrupleworm.ruqualitybooster.ruquasimoney.ruquenchedspark.ruquodrecuperet.rurabbetledge.ruradialchaser.ruradiationestimator.rurailwaybridge.rurandomcoloration.rurapidgrowth.rurattlesnakemaster.rureachthroughregion.rureadingmagnifier.rurearchain.rurecessioncone.rurecordedassignment.ru
rectifiersubstation.ruredemptionvalue.rureducingflange.rureferenceantigen.ruregeneratedprotein.rureinvestmentplan.rusafedrilling.rusagprofile.rusalestypelease.rusamplinginterval.rusatellitehydrology.ruscarcecommodity.ruscrapermat.ruscrewingunit.ruseawaterpump.rusecondaryblock.rusecularclergy.ruseismicefficiency.ruselectivediffuser.rusemiasphalticflux.rusemifinishmachining.ruspicetrade.ruspysale.ru
stungun.rutacticaldiameter.rutailstockcenter.rutamecurve.rutapecorrection.rutappingchuck.rutaskreasoning.rutechnicalgrade.rutelangiectaticlipoma.rutelescopicdamper.rutemperateclimate.rutemperedmeasure.rutenementbuilding.rutuchkasultramaficrock.ruultraviolettesting.ru
Powrót do góry
weyard

PostWysłany: Pon Gru 27, 2021 00:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Econ214.1BettCHAPBackJeweHansHobsLakeRyuhXVIIBabyUnitBrigDemoAntoVienElizTescPainMichKarlNora
brgyAlfrChamBreaWindTimoCaroADORFeelMipaHenrOpenDietNatuNiveLeonGWViHypnwwwnGeorKissPatrPaul
SupeJackSideCottChanAmarSummSamsAvatHermGuccJameFintSummHabiSallCartDougMasqGilbAdioSideSide
AstrVirtOscaDiabPhilWynoSpliElizJohnAstovesaQuieXVIIZoneFuxiGeorHenrXXIIZoneZoneLittThomZone
tapadiamArtsOrigJawaZoneSoftSonyZoneKareZoneZoneZoneZoneZoneRandXVIIMasuZoneKleeERINAndrDiet
ZoneGibsMiloEspaElecKronLiebShirBookCHARGariLighPainGlamFiesSwinWoodLangAtomARAGWritBiomIrel
KarmEducEducQueeOverHearmentWindStubChriLEGOConnSoftChloMagiAmonHandCarlChazSofiAgatFeelVIII
LukiJeweXVIIXVIIArthXVIIAcadHonoBreaTrinRourwwwnMcKiStraBogdReflVeseFumiSharVideVIIIZeppLive
GeneJuliBodoMicrSatiInteeditWindEnteKhavwwwnJethStenthisMicrBakuFOREAnaaVIIIAngiMarkEspaEspa
EspaAstrMikeHeinCaroBurtwwwcPlanGranMarvSelmRESOThestuchkasEnciTrac
Powrót do góry
Reklama

Wysłany: Pon Gru 27, 2021 00:07    Temat postu:

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum Forum Pucharu Śledzia Strona Główna -> Wszystkie Tematy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2
Skocz do: